Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@16:25:06 GMT

هشدار به توزیع کنندگان باتری و کمک فنر

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۴۵۷۳

هشدار به توزیع کنندگان باتری و کمک فنر

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران از آغاز اجرای طرح جمع‌آوری باتری و کمک فنر قاچاق و تقلبی در استان تهران از دو روز پیش خبر داد و تاکید کرد که اگر کالایی کد رهگیری نگرفته و صورتحساب آن در سامانه جامع تجارت ثبت نشود، کالای تقلبی و قاچاق محسوب می‌شود.

محمود سیجانی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، با بیان اینکه در راستای مبارزه با قاچاق، کالاهای تقلبی، بی کیفیت و غیر استاندارد با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت دادگستری، سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، اصناف، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان، طرح جمع آوری کالاهای قاچاق و تقلبی آغاز شده، گفت: هدف از برگزاری این طرح دسترسی مصرف کنندگان به کالاهای اصل و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در بخش تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی این طرح در سه مرحله عملیاتی می‌شود. در مرحله اول کالاهای گروه باتری و کمک فنر باید کد رهگیری دریافت کنند. مرحله دوم مربوط به افزایش شفافیت جریان کالا است که در این راستا باید تولید کنندگان، عرضه کنندگان و توزیع کنندگان قطعات یدکی خودرو در سامانه جامع تجارت ثبت نام و صورتحساب‌های خود را ثبت کنند.  

سرپرست سازمان صمت استان تهران با بیان اینکه در مرحله دوم اگر کالایی کد رهگیری نگرفته و صورتحساب آن در سامانه جامع تجارت ثبت نشود، کالای تقلبی و قاچاق محسوب می‌شود، اظهار کرد: سومین مرحله نیز نظام بخشی، ساماندهی و حرفه‌ای شدن نظام توزیع قطعات یدکی است که در این مرحله باید شبکه توزیع لوازم یدکی را شناسنامه دار و مسئولیت پذیر کرد تا نمایندگی‌ها قطعات سالم و با اصالت را عرضه کنند.

گفتنی است طبق گفته‌های مسئولان ستاد مقابله با قاچاق و ارز و وزارت صمت، برآورد شده که حدود ۳۰ تا ۶۰ درصد کل بازار لوازم یدکی خودرو سهم فعالیت‌های قاچاق و کالاهای تقلبی است.

همچنین بر اساس گزارش وزارت صمت در مورد سهم تخلف در قطعات مختلف خودرویی، بیشترین تخلف با سهمی معادل ۷۲ درصد، مربوط به سیستم تعلیق و جلوبندی خودرو است، سهم لاستیک و موتور یا قوای محرکه و گیربکس هرکدام به تفکیک پنج درصد تعیین شده و یک درصد هم مربوط به باتری خودرو برآورد شده و مابقی یعنی سهم ۱۶درصدی در اختیار سایر قطعات مرتبط با خودرو است.

طرح جمع‌آوری باتری و کمک فنر قاچاق و تقلبی از روز ۱۵ فروردین‌ ماه در چند استان آغاز شده و به تدریج در تمامی استان‌ها انجام خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: باتری خودرو ، لوازم یدکی ، قاچاق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: باتری خودرو لوازم یدکی قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد

محمد رضا کشاورزیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نیمه شب گذشته دو تن و ۱۲۰ کیلوگرم از یک خودرو عبوری نیسان کشف و ضبط شد، ابراز داشت: این خودرو از نیشابور عازم شهریار بود که در شاهرود زمین گیر شد.

وی ضمن بیان اینکه مأموران پاسگاه شهید نوری شاهرود موفق به شناسایی این محموله شدند، افزود: محموله به طور ماهرانه، حرفه‌ای و به شکل کتابی چیده شده بود که در نوع خود نادر است.

رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود ضمن بیان اینکه یگان حفاظت با هرگونه مصادیق قاچاق چوب به شدت برخورد می‌کند، ابراز داشت: راننده دستگیر پرونده فرد تشکیل و تحویل مراجع قضائی شد.

کشاورزان اضافه کرد: تخریب حوزه محیط زیست و منابع طبیعی قابل جبران نیست و لذا حراست و حفاظت آن یک وظیفه عمومی تلقی می‌شود.

وی افزود: از شهروندان درخواست داریم هر گونه تخریب را حتماً گزارش دهند تا موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد.

کد خبر 6098674

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۴۶ هزارتن انواع کالاهای اساسی در استان زنجان توزیع شد
  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد